Linn Karrin

Jag heter Linn och är utbildad allmänlydnadsinstruktör genom Royal Dog Education. Efter några år i Skåne har jag nu flyttat tillbaka till Göteborg och kommer börja ha kurser på Kungliga hundar i januari, 2016.

Jag bor tillsammans med min sambo och våra två hundar Lycka och Yay. Lycka är en Staffordshire bullterrier som älskar att springa, sin husse och hoppa upp på diverse saker. Hon och jag är just nu under utbildning för att bli besökshund via Svenska terapihundskolan. Lycka och jag har kursat en del tillsammans, ex Rallylydnad, specialsök, lydnad osv.

Hösten 2014 adopterade jag prinsen Yay, en huskeymix från Irland. Vi lägger tid på barmarksdrag och ska nu börja med specialsök. Yay älskar att springa fort, jaga kaniner och sno mattes strumpor.

Förutom allt hundnörderi älskar jag att arbeta med människor. År 2012 tog jag högskoleexamen inom psykiatrisk omvårdnad på Malmö Högskola och har sedan dess arbetat inom ungdomsvård. En stor dröm har alltid vart att få kombinera detta, allt från att använda djur inom vården till att hålla kurser inom hundträning.

Målet med mina kurser är att utveckla förståelsen sinsemellan hund och dess ägare samt skapa förutsättningar för samarbete och glädje i både vardag, träning och tävling.

Jag brinner för hundars välmående samt förståelsen för hundars beteenden och kommer därför fördjupa mina kunskaper inom hund genom att vidareutbilda mig till beteendeutredare/hundpsykolog under 2015­ 2016.

Kontakt:
linn@kungligahundar.se

Utbildning:
Diplomerad Hundinstruktör ­
Etologi ­
Inlärningspsykologi ­
Belöningssystem ­
Hundens utvecklingsstadier ­
Hundens behov och skötsel ­
Hunden och lagen ­
Raskunskap
Aktivering ­
Stress ­
Passivitet
­Klickerträning

-Specialsök­ Jessica Mann
-Rallymix­ Rasmus Andersson
-Klickertrix­ Rasmus Andersson I
-Inkallningskurs – Rasmus Andersson
-Vardagslydnad­ Rasmus Andersson
-Valpkurs – Rasmus Andersson Rallylydnad­ Lunds brukshundklubb
-Lydnadsläger – Game on dog
-Grönt kort i Barmarksdrag­ Svedala Brukshundsklubb
-Agility Nybörjare­ Thereze Grabowska