Klickerkurs - Blir en bättre hundtränare m Karin Haglund

Pris:
2 095 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Klickerkurs - Karin Haglund
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Blir en bättre hundtränare!
Genom åren som instruktör i tävlings- och brukslydnad har jag märkt hur kunskapen om den operanta träningen och hur man planerar träningen blivit sämre. För ca 10 år sedan kunde man gå en klickerkurs för att lära sig timing, göra kriterieplaner och träningsjournaler. Idag upplever jag att vi har tappat bort mycket av den kunskapen och förståelsen för HUR hundar lär sig. Men ändå jobbar nästan alla idag med belöningssignaler och fri operant träning i någon form. Dock saknas ofta kunskapen för hur man bygger upp ett moment eller en beteendekedja.
Så detta är en kurs för dig som vill en bättre hundtränare för vi kommer jobba just med dessa saker. Det kommer inte att bli några regelrätta moment utan vi kommer träna på timing, planering och få en större förståelse för hundars inlärning så att vi lättare sedan kan göra vår egen träningsplan för våra moment. 
Kursen lämpar sig både för dig som är ny på detta med hundträning, men även för dig som hållit på ett tag men vill fördjupa dina kunskaper om hundens inlärning och bli en bättre hundtränare.

Klickerkurs - Bli en bättre hundtränare
Kursdatum: 17/1 (teori utan hundar), 31/1, 14/2, 7/3 & 21/3
Plats: Göteborgs Hundarena, Topphallen Åskvädersgatan 1 GÖTEBORG
Kurstid: kl 17.30-19.00
Instruktör/föreläsare: Karin Haglund