Föreläsning Hundars Känslor

Pris:
350 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Har hundar samma sorts känslor som vi? Kan de känna empati och förstå oss? På senare år har forskning visat att djur är långt mer empatiska och inkännande än vad vi tror. Under föreläsningen gör vi en tillbakablick på hundens kognitiva utveckling, (tänka, förstå, minnas mm) och tittar på hur det ser ut idag.

Dagens beteendeproblem hos hund är i viss mån skapade av oss människor och vårt val av levnadsmiljö för hunden. Den nya kunskapen om djurs känslor kan minska beteendeproblem. På så sätt kan vi öka hundarnas välmående, förstå och lyckas hjälpa de på bästa sätt i vardag och träning.
Om vi blir mer medvetna om hundens känslor i olika situationer - kan det då påverka oss till att bli bättre människor för våra hundar och inte bara det, att bli bättre på att träna hund?
Kom och lär dig mer om hur hunden fungerar tillsammans med oss!
Våra beteendeutredare har mångårig erfarenhet av att arbeta med olika typer av hundar och människor. De är också huvudlärare på Royal Dog Education Beteendeutredare Distans. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor.
Observera att vi under kvällen endast diskuterar hundar generellt och inte har möjlighet att ge specifika råd i enskilda fall.

Varmt välkomna

Föreläsning: Hundars känslor
Datum/tid: Måndag 18 Februari 18.00-21.00
Plats: Göteborgs Hundarena, Fokushallen, Åskvädersgatan 1
Pris: 350 kronor, inkl fika
Föreläsare: Marja Seidemo och Anna Lindquist

Inte tillåtet att ta med sig egen hund.