Inkallning - Kontakt - Koppel

Pris:
1 795 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Inkallning - Kontakt -Koppel 22/5
Antal:
Finns i lager
Kan du lita på din hund? Litar din hund på dig? Vill du kunna ha din hund lös? Det finns hundar som konstant drar i kopplet och hela tiden vill framåt – bort från föraren, de har svårt att koncentrera sig och man måste ropa flera gånger för att de ska komma – om de ens gör det.
Det här är en kurs där vi koncentrerar oss på just de bitarna -att förstärka kontakten och lära hunden att det alltid lönar sig att  tänka bakåt till dig. Vi tittar också på hur dina kommandon fungerar – lyssnar hunden när du ropar eller vill att den ska gå fint i kopplet? Om ett kommando alltid ska fungera, oavsett störning så krävs en bra grund med kontakt, tillit och förväntan på belöningen. Du får verktyg för att förbättra koppelträningen, vi höjer värdet på din sida och lägger mycket tid på att få din hund  att lyssna på dig, oavsett vad som händer runt omkring er.
Vi kommer att jobba jättemycket med arrangerade situationer med mycket störning, olika typer av kontakt- och fokusövningar och målet är att du ska bli en mer motiverad hundägare och din hund skall bli en mer lyhörd och fokuserad hund.

Inkallning - Kontakt - Koppel
Kursdatum: 22/5, 29/5, 5/6, 12/6, 19/6 och 26/6
Kurstid: kl 19.45-20.45
Plats: Göteborgs Hundarena Topphallen, Åskvädersgatan 1 GÖTEBORG
Instruktör/föreläsare: Marja Seidemo