Hunddagiset Hund I centrum öppnar i våra lokaler!

"Det lilla hunddagiset med ett stort engagemang"

 

Om dagiset:
Vi på Hund i Centrum tror på en relation mellan hund och människa som bygger på förtroende och förståelse för hundens behov. Vi vill ge din hund en meningsfull och trygg tillvaro då du arbetar. Målet är att tillgodose din hunds behov av vila, aktivitet och närhet på ett balanserat sätt.
Din hund vistas tillsammans med andra hundar i små grupper. På schemat står gos och närhet, promenader, lek och aktivering i Kungliga hundars fina inomhushall. Aktiveringen kan bestå av sökövningar, problemlösningar med leksaker, hopp över hinder, vardagslydnadsträning, lek med oss människor eller andra hundindivider med mera.
Genom att hunden vistas i en miljö där den får sällskap, motion samt aktivering då du är på jobbet, kan du slappna av och känna dig trygg och tillfreds. För oss är det viktigt att skapa en miljö där både hundägare och hundar känner sig trygga.
Vi tar hand om din hund på bästa sätt!

Varför välja Hund i Centrum?
Vi är ett litet hunddagis som verkligen sätter din hund i centrum. Du kan känna dig lugn och trygg då du lämnar din hund med oss eftersom du vet att den får sina behov tillgodosedda genom promenader, aktivering, lek samt närhet och vila m m. Vi erbjuder en gedigen hundkunskap samt en rolig tillvaro för din hund då du är på jobbet. Vi bemödar oss om att hela tiden utvecklas och bli bättre. Vi värnar verkligen om dig och din hunds välfärd!
För mer information gå in på deras hemsida www.hundicentrum.se eller kontakta Jeanette Trotta på tel. 0735-44 74 58 eller mail info@hundicentrum.se.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna