Hunden som redskap - När, var, hur och varför?

Den 30/3 kl 18.00 kommer Helena Eriksson-Projekt Tassavtryck för att hålla en föreläsning kring nyttan med en terapihund. Hon berättar om hur hunden påverkar oss människor positivt och hur man kan ta vara på detta i arbete både med barn, unga, vuxna och äldre. Man får under föreläsningen en inblick i hur terapihunden kan arbeta och vad som krävs av hunden. Föreläsningen avslutas  med information om terapihundens samt förarens utbildning och det kommer finnas möjlighet att intresseanmäla sig till kommande utbildningen på Kungliga Hundar.

Helena Eriksson som håller föreläsningen driver idag Projekt Tassavtryck och kommer i Hälsans Hundars regi hålla terapihundutbildning på Kungliga Hundar.

 

Föreläsning Hunden som redskap - När, var, hur och varför?

Plats: Kungliga Hundar, Hildebrandsgatan 3, 41705 GÖTEBORG

Datum och tid: 30/3 kl 18.00

Instruktör/föreläsare: Helena Eriksson-Projekt Tassavtryck, www.projektassavtryck.se

Anmälan och övrig information: Föreläsningen är gratis och öppen för alla intresserade.  Anmälan görs antingen via mail tina@kungligahundar.se eller via telefon 0732-317449. Antalet platser är begränsade så först till kvarn gäller.

Hjärtligt välkomna!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna