Emily Larlham kommer till Göteborg!

Den 13-14 april arrangerar R+ Hundskola ett seminarium i Göteborg. Den amerikanska hundtränaren Emily Larlham kommer hit för att lära ut allt hon kan om klickerträning och inspirera deltagarna att lära sina hundar allt från enkel vardagslydnad till avancerade trick som få trodde var möjligt. Emily blev internationellt känd när hon började lägga upp gratis träningsvideos på YouTube under aliaset Kikopup.
Filmerna har spridits över hela världen och Emily har fått
förfrågningar och föreläst i Sydamerika, Kanada och Europa men aldrig tidigare i Sverige. Seminariet håller på under två heldagar och det går bra att delta med eller utan hund. Oavsett om du tränar och tävlar eller bara vill ha lite roligt ihop med din hund kommer seminariet att ge dig nya tips och en massa träningsglädje!

Det finns fortfarande ett par platser kvar till seminariet i Göteborg och det är först till kvarn som gäller!

Du kan läsa mer om arrangemanget här:

http://rplushundskola.blogspot.com/2011/03/schemat-ar-klart-for-seminariet-med.html


Missa inte den här chansen att se en av USAs bästa hundtränare live i Göteborg!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna