Sommarläger för barn!

Under 5 dagar träffas vi och lär oss träna hund, vad hundar behöver, hur man kan göra promenaden roligare och vad det finns för hundsporter som man kan träna. Med lek, övningar och pyssel jobbar vi också med frågor som berör kamratskap, mobbning, självförtroende och självkänsla. Hur pratar vi människor? Kan man säga vad som helst eller har alla ord betydelse? Hur pratar hunden som inte ens använder ord? Allt detta och mycket mer ryms i vårt fullspäckade barnläger. Som avslutning bjuder vi in föräldrar, syskon, släkt och vänner till en härlig avslutning där barnen visar upp cirkuskonster och ställer ut sådant som skapats under veckan. Vi leker också lekar och barnen får visa ett axplocka av det som vi har arbetat med.
Helena som är instruktör på lägret är utbildad socionom och driver företaget Projekt Tassavtryck. Hon är utbildad tjejgruppsledare och tjejcoach hos United Sisters och har erfarenhet från arbete med barn och ungdomar, bland annat från Fryshuset i Stockholm

Läs mer om kursen här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna