Barn och hund

Kurs för barn mellan 7-13år med hundar som största intresse.

Vi kommer lära oss hur man tränar sin hund, hur man kan ha roligt på den vardagliga promenaden, hur man lär hunden skojiga cirkuskonster och så kommer vi prova på lite agility. Varje tillfälle avslutas med en lek eller kompisövning, sista tillfället är familjen välkommen på fika och uppvisning av vad vi lärt oss under kursens gång.

Förkunskaper: Barnet måste kunna hålla hunden i en miljö bland andra hundar.

Barnen ska vara i åldern 7-13år och om man inte har egen hund finns det möjlighet att låna.

Helena som är instruktör på kursen är utbildad socionom och driver företaget Projekt Tassavtryck. Hon är utbildad tjejgruppsledare och tjejcoach hos United Sisters och har erfarenhet från arbete med barn och ungdomar, bland annat från Fryshuset i Stockholm.

Läs mer om Helena här!

Läs mer om kursen här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna