Föreläsningar på Kungliga Hundar!

Vi har lagt ut 2 nya föreläsningar hos oss under December.

 

Hundspråk den 6/12 kl 17.30-18.30

Hur kommunicerar hunden? Föreläsningen ger en introduktion i hundarnas språk och lär dig hur du kan läsa din egen och andras hundar. Föreläsningen är ett bra komplement till våra valp-, unghund- och grundkurser men även för andra som är intresserade av att lära sig hur hundarna pratar med både andra hundar och oss.

Läs mer här!

 

Stress och Aktivering den 13/12 17.30-18.30
Hur ser man att hunden är stressad? Vad blir hunden stressad av? Hur kan man aktivera sin hund för att undvika stress? Denna föreläsning är en introduktion till stress hos hundar och man får exempel på aktiveringsövningar och berikningsmetoder för att förebygga och motverka stress.

Läs mer här!

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna