Marie Söderström Lundberg kommer till oss!

Marie Söderström Lundberg-författare till böckerna Hundmassage och stretching, Fysträning för hund och rehabilitering för hund kommer till oss för att hålla en föreläsning för er som tränar/tävlar er hund aktivt i någon form av hundsport t.ex bruks, lydnad, agility, lc, drag, freestyle, rallylydnad eller utställning.

Hur tar vi hand om den arbetande hunden på bästa sätt. Föreläsningen kommer bla att ta upp:

Träningsfysiologi, konditionsträning, styrketräning, balans koordination, träningsplanering, omvårdnad, förebyggande, skaderisker och rehabilitering.

Hålllbarhet hos den arbetande hunden samt skaderisk och rehabilitering

Plats: Göteborgs Hundarena Tagenevägen 34 42537 HISINGS KÄRRA

Kurstid/Kursdatum: 13/10 kl 10.00-14.00

Instruktör/föreläsare: Marie Söderström Lundberg

Anmälan och övrig information:

För anmälan eller frågor angående kursen kontakta vår kursansvarige Helena Eriksson på mail kurs@kungligahundar.se eller via telefon 0703-738388. Kostnaden för föreläsningen är 595kr och betalas in på BG-nummer 319-4719. Glöm ej att ange ert för- och efternamn samt vilken kurs ni ska gå på er inbetalning. Kursanmälan är bindande.

Hjärtligt välkomna!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna