Siv Svendsen till Kungliga Hundar i Mars!

Siv Svendsen driver Amokk hundskola och lever på att resa runt och hålla kurser med mottot "Det ska vara roligt att träna hund".
Genom otaliga kurser och privata träningar har hon byggt upp en stor vergtygslåda med fokus på lek. Hon tävlar på elitnivå med sina två hundar och har som bästa resultat en 5:e plats på NM och en 9:e plats på Nordiska samt godkänt vallhund. Läs mer om Siv på hennes hemsida www.amokk.no.

 

Vem hade trott att det kunde vara så här kul att träna lydnad? Efter de här 2 dagarna kommer du att se på din träning med helt nya ögon. Genom lek kan du forma och lägga grunden för alla lydnadsmoment. Vi kommer att jobba på engagemang i lek och träning, grundövningar som man kan jobba vidare på, hur man ökar uthållighet och attityd på tävlingsbanan.
Kursen kommer att startas med teori båda dagarna därefter går vi ut och jobbar med varje ekipage.Målet med kursen är alla ska komma flera steg vidare på vägen mot sina egna uppsatta mål.

Kursen kommer att hållas på Göteborgs Hundarena den 17-18/3.
Läs mer om kursen här!

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna