Problemhunds-/beteendeutredare

Välkomna att söka vår efterlängtade beteendeutredarutbilding!
 
Äntligen har vi dragit igång med en fördjupningsutbildning för instruktörer som vill känna sig trygga med att kunna hjälpa till även vid de tillfällen där hunden och ägaren behöver lite extra hjälp. Detta är en utbildning som fokuserar på lära er att ta reda på orsaken bakom ett beteende, för att därefter få kunskapen i hur man lägger upp en utredning och för att som sista steg eventuellt kunna hjälpa till att förändra situationen för både hund och människa. 
 
Vi kommer bland annat att gå igenom de olika metodikerna/ teorierna, ge er en fördjupad hundkunskap, vi tittar på den enskilda människans relation med hunden, intervjuteknik,  praktisk kunskap i hantering av rädda hundar och ni kommer att få träning i hur man arbetar praktiskt med orsakssökande och problemlösningar.  
Läs mer om utbildningen här!
Hjärtligt välkomna!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna