Bli en riktigt bra hundägare för din hund!

Bli en riktigt bra hundägare till din hund!
Vår hundägarutbildning riktar sig till dig som kanske vill gå en yrkesinriktad utbildning på sikt samt till hundägare eller hundintresserade som vill skaffa en djupare förståelse och kunskap om hunden samt bli en bättre hundtränare.
Relationen mellan hund och människa bygger till stor del på förtroende och det är viktigt att vi som hundägare har tillräckligt med kunskap för att kunna förstå våra hundar samt erbjuda dem ett gott liv i samvaro med oss.
Utbildningens målsättning är att ge er mer kundskap om:
-Etologi (läran om djurens beteenden)
-Hundens språk och beteende
-Stress
-Aktivering och berikning
-Friskvård och massage
-Problemhundar och hundproblem
-Vardagslydnad
-Träna hund
-Raskunskap
-Hundens hälsa och första hjälpen
Läs mer om utbildningen här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna