Rallylydnad/tävlingskurs med Cristina Lundgren!

Cristina Lundgren från Hundratioprocent kommer hit för att hålla en heldagskurs i Rallylydnad/tävlingskurs den 23/11.

Om kursen: 
Målet är att vi ska hinna titta på såväl grunder och moment som helhetstänk, banor och handling. 
Rallylydnaden med sin stora variation är så rolig. Den kan se så lätt ut, men är trots allt ganska komplex. Jag är ett stort fan av bra grunder och träningsrutiner, tävlingsträning som innefattar bl a tävlingslik förare (eller träningslik förare på tävling), kropps- och signalmedvetenhet samt uthållighetsträning och störningsträning. Detta ihop med nyinlärning av moment samt problemlösning och såklart massor av bra belöningar tycker jag blir ett bra recept på lyckad rallyträning. Kursen är tävlingsinriktad och förkunskap hos er/hunden är att ni kan nybörjarskyltar.
Läs mer här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna