Massor av roliga rallylydnadsnyheter!

Vi har uppdaterat vår kurssida med 2 nya roliga rallylydnadskurser med Cristina Lundgren från Hundratioprocent.

15/2 Rallylydnad/grunder och momentinlärning
"Rallylydnaden består av många olika skyltar och moment, detta är kursen där vi lär in grunder, moment och pillar i detaljer. En dag fylld av härlig nyinlärning och kanske någon ominlärning eller förbättring av nuvarande kunskap.

När det gäller momentinlärning tycker jag det är viktigt att inte pressa ner alla hundar i samma form. Både hundar och deras förare är olika, och lär sig på olika sett. Utmaningen är att hitta ett sätt som fungerar för just er! Att våga tänka utanför boxen och experimentera om ett sett inte fungerar." Läs mer här!

29-30/3 Rallylydnad tävlingskurs
"Målet är att vi ska hinna titta på såväl grunder och moment som helhetstänk, banor och handling.
Rallylydnaden med sin stora variation är så rolig. Den kan se så lätt ut, men är trots allt ganska komplex. Jag är ett stort fan av bra grunder och träningsrutiner, tävlingsträning som innefattar bl a tävlingslik förare (eller träningslik förare på tävling), kropps- och signalmedvetenhet samt uthållighetsträning och störningsträning. Detta ihop med nyinlärning av moment samt problemlösning och såklart massor av bra belöningar tycker jag blir ett bra recept på lyckad rallyträning." Läs mer här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna