Rallylydnad-tematräning

Vi har uppdaterat våra tematräningar med flera roliga nya teman!

Tävlingsmässig banträning
Du som anmäler sig anger vilken klass du vill träna på. Deltagarna får ett startnummer på plats, får gå banvandring samt äntra planen med hund under tävlingsmässiga förhållanden. Bedömning sker ej, men man kan få tips av instruktör om så önskas.
Datum/tid och plats:
9/2 kl 13.30-15.30
Göteborgs Hundarena, Stora Hallen Åskvädersgatan 1 41834 GÖTEBORG

Högerhandling
Vi fokuserar på högerhandling hela träningspasset. Kanske vill man börja helt från början, eller så vill man öva på vissa moment under högerhandling
Datum/tid och plats:
19/2 kl 20.00-21.30
Kungliga Hundar, Hildebrandsgatan 3 41705 GÖTEBORG

Störningsträning
Vi fokuserar på störningsträning för både stadga och under transportsträckor. För dig som behöver träna på Åttans frestelser så väl som dig som vill förbereda hunden på alla de olika störningar som kan uppstå på en tävling, och där med göra din hund mer störningstålig.
Datum/tid och plats:
5/3 kl 20.00-21.30
Kungliga Hundar, Hildebrandsgatan 3 41705 GÖTEBORG

Instruktör: Helena Eriksson
Anmälan och övrig information: Först till kvarn gäller och anmälan görs till vår kursansvarige Johanna Käsper antingen via mail kurs@kungligahundar.se eller via telefon 0703-738388. Eftersom vi har ett begränsat antal deltagare är anmälan bindande och man är betalningskyldig även om man ej dyker upp
Man anmäler sig per tillfälle och kostnaden är 250kr per tillfälle.
Hjärtligt välkomna!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna