Massagekurs med Marie Söderström/Dynamic rehab!

Marie Söderström från Dynamic Rehab & Sport www.dynamicrehab.se kommer till Kungliga Hundar för att hålla en massagekurs.
Massage ökar blodcirkulationen, lymfcirkulationen och ämnesomsättningen. Många tillstånd kan förbättras av massagebehandling såsom muskelspänningar, träningsvärk, smärta, stelhet, muskelvärk och ledvärk (artros). Massage kan också användas efter träning eller tävling, som uppvärmning inför stretching och för att lugna en stressad och orolig hund. Massage förbättrar även relationen till din hund och är en bra investering i såväl sällskapshund som tävlingshund/jakthund.
Kursen kommer att hållas på Göteborgs Hundarena med start den 17/11. Man kan välja att gå med eller utan hund och kursen varvar teori och praktik. Läs mer om kursen här!
Varmt välkomna!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna