Agility/handling och tävlingsrutiner den 7/12!

Välkommen på agilitykurs med betoning på handling och tävlingsrutiner. Vi kommer att gå igenom olika handlingstekniker och ge idér för rutiner som leder till bästa möjliga prestation på träning och tävling. Ena gruppen är avsedd för ekipage som ännu inte ännu har tävlat eller som har startat redan på några tävlingar (klass 1). Den andra gruppen är avsedd för tävlingsekipage i nivå klass 2-3. Hunden skall vara minst 1 år och vaccinerad.
Kursen kommer att hållas av Heidi Penttilä som är vårt nyaste tillskott på agilitysidan. Heidi tävlar på internationell nivå med sin pudel Vicky. De deltog 2014 på WAO för det finska laget och vann i år disktriktmästerskapet i västra Sverige, utöver detta har de flertal vinster i klass 3.  Heidi har jobbat flera år som lydnads- och agilityinstruktör  i Finland. Hon är van att jobba med förare och hundar i olika nivåer och olika raser. Som agilityinstruktör betonar hon att  en av de viktigaste sakerna är att hunden och föraren är ett bra team och har ett bra förhållande, att de litar på varandra när det gäller och har roligt när de tränar.  Annat som Heidi sätter stor vikt på är en bra grundträning och ett stort bagage handlingtekniker.
Du hittar mer om kursen här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna