Föreläsning med Eva Marie Wergård "Mental träning/tävlingspsykologi"!

Den 8/5 kommer Eva Marie hit och föreläser om det intressanta ämnet mental träning/tävlingspsykologi! 
Vi förbereder våra hundar inför tävling på många olika sätt; störningsträning i olika miljöer, med olika människor och under alla tänkbara förhållanden. Vad vi däremot lätt glömmer är vår egen förberedelse. 

Känner du att ni inte riktigt presterar så bra som du vet att ni faktiskt är?
Känner du att du saknar den sista pusselbiten för att känna harmoni? 
Känner du att det finns mer att ge? 

Då är det dags att ta tag i den mentala träningen! En föreläsning om tävlingspsykologi hjälper dig att kicka igång och inspirerar dig att börja fokusera på hur du skall utveckla dig mentalt med målet att prestera bättre. Här kommer du att få lära dig vad mental träning innebär, hur du blir medveten och hur du skall ta kontrollen över dig själv för att lyckas prestera bäst när det gäller! Du får också praktiska övningar som du kan påbörja redan på vägen hem från kursen. Så känn dig manad att inspireras att bli bäst när det gäller och att hitta flowet tillsammans med din hund! 
Eva Marie doktorerar inom Etologi (djurträning primat/hund) och utbildat sig till mentalcoach. Läs mer om henne och hennes hundar här propiraya.wordpress.com
Läs mer och anmäl dej här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna