Vi välkomnar Linn Jansson till oss!

Linn kommer att ansvara för admin/ekonomi på Kungliga Hundar, Göteborgs Hundarena och Göteborgs Hundsim. Linn börjar hos oss den 1/2.

Linn Jansson
Mitt namn är Linn Jansson och jag arbetar med det administrativa på Kungliga Hundar.
Vi har haft hund i familjen sedan 2004, en riktigt envis Schnauzer.
Jag köpte min nuvarande hund och bästa kompis 2012 en jaktlabrador som heter Aston. Med Aston tränar jag framförallt lydnad och lär mig massor varje gång. Jag är relativt ny i hundträningsträsket och min bakgrund finns bland hästar och framförallt dressyr.
För mig är det viktigt att ständigt utvecklas och älskar därför att gå kurs och träna för duktiga instruktörer. Tack vare Aston fantastiska arbetsglädje är jag helt fast i hundträning som skänker mig mycket glädje!
Jag är även utbildad marknadsekonom vid Internationella Handelshögskolan i Jönköping.
Kontakt:
0703-738388
kurs@kungligahundar.se
ekonomi@kungligahundar.se
ekonomi@goteborgshundarena.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna