Hund i Centrum söker personal!

Hund i Centrums (hunddagis) utökar sinverksamhet och kommer även under hösten/vintern att vara i behov av personal för grav-vik. Du som söker ska vara utbildad inom området hund samt ha stor praktisk erfarenhet (hunddagisfröken, hundinstruktör, hundskötare el dyl), du ska vara serviceinriktad samt positiv och inte vara rädd för att arbeta fysiskt hårt samt ta ansvar för dagisets verksamhet i sin helhet och ha kundkontakt. Det är ett plus om du även har erfarenhet sedan tidigare av kundkontakt och sälj. Viktigt är också att du kan arbeta i lag med dina kollegor samt bidrar till en god och positiv stämning på din arbetsplats.
 
Är du  intresserad av tjänsten och/eller har frågor om tjänsten kontakta  oss via mejl: info@hundicentrum.se. 
Läs mer om Hund i Centrum på deras hemsida: www.hundicentrum.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna