Vi välkomnar Fiona Lövdinger till oss

Mitt namn är Fiona Lövdinger, jag är 23 år gammal och pluggar på Chalmers Tekniska Högskola. Nästan all min lediga tid ägnar jag åt mina tre hundar och vi tränar och tävlar aktivt i agility. Jag kommer att jobba på Kungliga Hundar som agility instruktör!

Jag började tävla med familjens blandras Enya, som tävlar i klass 2 (klar för klass 3) och i laget TrickOrTreat, som var med på SM 2014 & 2015 - vi hoppas även kvala till SM 2016! Året 2013 köpte jag min första egna hund, en toypudel som heter Lilja. När Lilja fick börja tävla kvalade hon från klass 1 till agilityklass 3 på endast elva tävlingar! Hon är en energisk, glad och galen liten hund som precis börjat sin tävlingskarriär. Tredje hunden och nytillskottet är en dvärgpudel som heter Ella, född i mars 2015. Hon grundtränas just nu och jag ser fram emot att även hon ska få börja tävla.

Min träningsideologi går ut på glädje och gott samarbete mellan hund och förare. Det är viktigt att veta vad som motiverar hunden för att få dem att vilja jobba och göra sitt allra yttersta för att få sin belöning. Jag är noga med att lära in allt med stor fokus på fart, glädje och att hitta den perfekta balansen mellan följsamhet och självständighet.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna