Välkommen på träningstävling/agility!

Välkommen på träningstävling/agility!
Ett perfekt tilfälle att prova på att tävla, eller träna på att tävla! Tävlingen kommer att genomföras tävlingsmässigt, och det delas ut pris till de 3 bästa i respektive storleksklass. Vi kommer fortsätta med det vinnande konceptet omstart, så att man får en andra chans om man vill det :)

Klasser:
Blåbärsklass - En mycket enkel bana som består av låga hopphöjder (10 cm i small, 20 cm i medium, 30 cm i large) och tunnlar. Ingen åldersgräns, du känner själv efter om din hund är redo! Man räknas som "blåbär" då man inte tagit en uppflyttningspinne i officiell klass. Även hundar som redan är ute och tävlar är välkomna att delta i denna "motivationsklass", dock bara som omstart (det går bra att köpa 2 omstarter om hunden inte startar som ordinarie tävlande, dvs inte är "blåbär"). 
Agilityklass - En öppen agilityklass motsvarande ca klass 2, för hundar över 18 månader. Vi kör lite lägre hopphöjder även här, 20 cm för small, 30 cm för medium och 40 cm för large. Balanshinder kommer att ingå i klassen.
Datum/tid: 13/2 kl 9.00-ca 15.00
Anmälan: Skicka mail till fionalovdinger92@gmail.com som innehåller förarens för- och efternamn, hundens namn, storleksklass, vilken klass ni ska tävla och om ni vill ha en omstart, senast 10/2.
Pris: 50 kr för vanlig start, 20 kr för omstart. 
Vi hjälps alla åt med funktionärsarbetet! :)
Hoppas vi ses! 
Kontakt: fionalovdinger92@gmail.com eller telefon 0707654341.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna