Välkommen på träningstävling den 19/3!

Välkomna på träningstävling!
Ett perfekt tilfälle att prova på att tävla, eller träna på att tävla! Tävlingen kommer att genomföras tävlingsmässigt, och det delas ut pris till de 3 bästa i respektive storleksklass. Man får lov att starta 2 gånger i varje klass, och det bästa resultatet räknas! 
(Till skillnad från förra tävlingen då vi körde omstart utan att det loppet räknades. Nu får ni köra 2 lopp där det bästa resultatet räknas! :)) 
Klasser:
Blåbärsklass - En mycket enkel bana som består av låga hopphöjder (10 cm i small, 20 cm i medium, 30 cm i large) och tunnlar. Ingen åldersgräns, du känner själv efter om din hund är redo! Man räknas som "blåbär" då man inte tagit en uppflyttningspinne i officiell klass. 
(För hundar som vill tävla blåbär men har tagit pinne i officiell klass får man lov att köpa starter till billigare pris, dvs starta i klassen "utan tävlan")
Hoppklass - En öppen hoppklass motsvarande ca klass 2, för hundar över 18 månader. Vi kör lite lägre hopphöjder även här, 20 cm för small, 30 cm för medium och 40 cm för large. Hinder som kan ingå är alla hinder utom balanshindrena.
Anmälan: Skicka mail till fionalovdinger92@gmail.com som innehåller förarens för- och efternamn, hundens namn, storleksklass, vilken klass ni ska tävla och om ni vill köra ett eller två lopp, senast 16/3. Ange "träningstävling" som ämne så underlättar det för mig :)
Pris är 50 kr per start (alltså 100 kr per hund och klass om ni vill tävla den 2 gånger där bästa resultatet räknas). 
Undantag är om man tävlar i blåbärsklassen "utan tävlan", då kostar starten 20 kr (för hundar som vill tävla blåbärsklass men har tagit pinne i officiell klass).
Vi hjälps alla åt med funktionärsarbetet! :)
Exakta tider kommer när jag vet hur många vi blir, men beräknad start för banvandring är ca kl 9. Denna gången kör vi startordning large, medium small. :) 
Hoppas vi ses! 
Kontakt: fionalovdinger92@gmail.com eller telefon 0707654341.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna