Välkomna på träningstävling/agility den 15/5!

Välkomna på träningstävling!
Ett perfekt tilfälle att prova på att tävla, eller träna på att tävla! Tävlingen kommer att genomföras tävlingsmässigt, och det delas såklart ut priser i slutet av klasserna! :) Man får lov att starta 2 gånger i varje klass, och det bästa resultatet räknas! 
Klasser:
Lätt Tunnelklass - En bana bestående av ett lågt hopphinder som start och mål, annars endast tunnlar i en lätt bana. Denna tunnelklass kommer vara på "blåbärsnivå", och till för blåbärshundar som ännu inte tagit pinne i officiell klass. 
(För hundar som vill tävla blåbär men har tagit pinne i officiell klass får man lov att köpa starter till billigare pris, dvs starta i klassen "utan tävlan")
Svår Tunnelklass - En bana bestående av ett lågt hopphinder som start och mål, annars endast tunnlar i en något svårare bana (fler byten och lite längre). Öppen för alla hundar.
Blåbärsklass - En mycket enkel bana som består av låga hopphöjder (10 cm i small, 20 cm i medium, 30 cm i large) och tunnlar. Ingen åldersgräns, du känner själv efter om din hund är redo! Man räknas som "blåbär" då man inte tagit en uppflyttningspinne i officiell klass. 
(För hundar som vill tävla blåbär men har tagit pinne i officiell klass får man lov att köpa starter till billigare pris, dvs starta i klassen "utan tävlan")
Hoppklass - En öppen hoppklass motsvarande ca klass 1-2, för hundar över 18 månader. Vi kör lite lägre hopphöjder även här, 20 cm för small, 30 cm för medium och 40 cm för large. Hinder som kan ingå är alla hinder utom balanshindrena.
Tunnelklasserna kommer ha samma uppsättning men olika vägar så att vi slipper bygga om för mycket. :) 
Anmälan: Skicka mail till fionalovdinger92@gmail.com som innehåller förarens för- och efternamn, hundens namn, storleksklass, vilken klass ni ska tävla och om ni vill köra ett eller två lopp, senast 15/5. Ange "träningstävling" som ämne så underlättar det för mig :)
Pris är 50 kr per start (alltså 100 kr per hund och klass om ni vill tävla den 2 gånger där bästa resultatet räknas). 
Undantag är om man tävlar i blåbärsklassen (både vanlig och tunnel) "utan tävlan", då kostar starten 20 kr (för hundar som vill tävla blåbärsklass men har tagit pinne i officiell klass).
Vi hjälps alla åt med funktionärsarbetet! :)
Exakta tider kommer när jag vet hur många vi blir, men beräknad start för banvandring är ca kl 9. Startordning denna gång är small, large, medium.
Hoppas vi ses! 
Kontakt: fionalovdinger92@gmail.com eller telefon 0707654341
Gå gärna med i gruppen om träningstävlingar:
https://www.facebook.com/groups/1195488757159359/

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna