Läger/flerdagarskurser!

Sommaren är den tid vi sammankopplar med läger och härlig hunddträning. Och vi på Kungliga hundar har utökat vårt kursutbud med ett "gäng" olika läger/flerdagarskurser i sommar.
Om du anmäler dej senast den 30/6-17 bjuder vi på 300kr av anmälningsavgiften, ange kod läger17 i webshopen när du anmäler dej. Först till kvarn gäller!

Aktuella läger i sommar:

-Hundmöten den 7-9/7 och den 18-20/8
Under flera dagar i sommar får du chansen att lära dig verktyg för att hantera hundmöten bättre. Vi lägger tid på olika belöningabaserade strategier så som
-Skvallerträning
- BAT (Behaviour Adjustment Training)
-Minska stress
-öka samarbetsviljan med rolig passande aktivitering
... och mycket mer.
All träning är individanpassad och belöningsbaserad. Vi börjar lägret med ett pass teori kvällen fredag 30 juni där ni får bekanta er med oss och vi går igenom vanliga orsaker till problem vid hundmöten samt introducerar er till upplägg och de träningsmetoder vi kommer gå igenom under helgen.
Läs mer och anmäl dej här!

-Välj mej den 14-16/7
Att kunna kalla in sin hund och ha en hund som går behagligt i kopplet är viktiga pusselbitar för en trevlig vardag med vår hund. Under en långhelg får du chansen att fylla på med massor av tips för hur du får en bättre inkallning och följsamhet med din hund. All praktisk räning sker belöningsbaserat, stegvis och individanpassas.
Under både teori och praktik går vi igenom många tips, råd och träningsmetoder för att få en hund som vill följa med oss. 
Läs mer och anmäl dej här!

-Aktivering den 30/6-2/7 och den 18-20/7
På det här lägret får du möjlighet att testa på en mängd olika aktiviteter och sporter. Praktik vävs ihop med teori om hur vi skapar en bra vardag för våra hundar med en god balans mellan de delar som krävs. Vi lär oss om vad berikning är och hur vi kan använda det till just vår hund/våra hundar.
-Barmarksdrag
-Spår
-Lydnad
-Dog Parkour
-Klickerträning
... och mycket mer!
Läs mer och anmäl dej här!

-Nosarbete den 11-12/7 och den 29-30/7
Ta med hunden och träffa nya vänner under ett läger med tema: nosarbete! Nosarbete kan vi träna på många olika sätt. Det gör våra hundar fokuserade, minskar stress och det är ett jättebra sätt att aktivera de. På lägret får du möjlighet att testa på
-Personspår
-Viltspår
-Nosarbete inomhus
-Specialsök
-Uppletande
Teori blandas med individanpassad och belöningsbaserad praktik.
Läs mer och anmäl dej här!

-Rädda/blyga hundar den 4-6/8
Här är lägret för hundar som är ängsliga, blyga eller rädda av sig. Det kan gälla människor, ljud, föremål eller miljöer. Under dessa dagar får du individanpassad träning utefter era behov. Teori kring vanliga orsaker till rädslor och hur vi kan planera vår träning både för att minska risken för stress och öka chanserna till mer självförtroende. Vi går igenom stressdämpande och självförtroendehöjande aktivering.
Läs mer och anmäl dej här!

loading...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna