Vi välkomnar Ninja Claesson till oss!

Jag heter Ninja Claesson och har haft ett stort hundintresse hela mitt liv. Vi skaffade en gemensam hund inom familjen som jag ofta tog med på kurs. När jag skaffade min egna hund, amstaffblandningen Aiira, fortsatte jag att träna olika sporter/aktiviteter (rallylydnad, nose work, kantarellsök, viltspår, dog parkour). Idag har jag en tvåårig amstaff som heter Lura som jag tränar och tävlar i nose work. Vi brukar även aktivera oss med viltspår, dragweight och diverse olika tricks. Nästa steg är att introducera henne till kantarellsök. Sporter och aktiviteter som innefattar hundens nos är något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, det är häftigt att se hundar jobba med sin nos och nyttja sitt luktsinne. 
Jag är utbildad hundinstruktör via Royal Dog Education och utbildar mig just nu till hundbeteendeutredare, även det via Royal Dog Education. Det jag drivs av är att lära mig nya saker och har alltid siktet inställt på att lära mig ännu mer.


Utbildning  
Hundinstruktör via Royal Dog Education 
-Etologi
-Inlärningspsykologi
-Klickerhelg
-Belöningssystem
-Hundens utvecklingsstadier
-Hundens behov och skötsel
-Hunden och lagen
-Raskunskap
-Aktivering
-Stress
-Passivitet
-Kursplanering
-Kommunikation /Pedagogik
-Personlig utveckling
-Starta eget 

Pågående utbildning
Beteendeutredare via Royal Dog Eduction

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna