Vi säger varmt välkommen till Elin!

Elin har arbetat heltid med hundar sedan 2015, både som hundförare och dressör. Hon började som patrullhundförare i Försvarsmakten och övergick senare till sökhundsdressyr på privata företag. Idag arbetar hon deltid med att dressera blivande sökhundar. 
Senare år är det dock tävlingslydnaden som tagit över Elins intresse och tillsammans med hennes jaktlabrador Thess har hon under 2019 deltagit i SBKs Talangtrupp och kvalat till lydnads-SM 2020. Nyligen har flocken även utökats men en Border collie vid namn Quito som ska tränas för att tävla lydnad i framtiden. 
Som hundtränare lägger Elin stor vikt vid glädjen och engagemanget både hos hunden och föraren. En viktig grund för att få hundar som är villiga att lära och prestera så bra de kan! 

Elin kommer att ha tävlingslydnadskurser hos oss men också ansvara för en rad träningstävlingar på Kungliga hundar.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna