NYA RESTRIKTIONER COVID-19!

Max 8 personer vid en så kallad sammankomst i inomhusmiljö. Vi har vidtagit de åtgärder som behövs för att hålla oss inom ramarna för restriktionerna för att fortsätta delar av vår verksamhet. På våra kurser har vi 6 deltagare och instruktör så den verksamheten fortsätter med uppmaning att fortsätta att hålla avstånd. En person per hund gäller fortfarande strängeligen för att hålla nere antalet personen under det rekommenderade. Tvätta/sprita händer före/efter besök och stanna hemma vid minsta symtom på sjukdom. Kursverksamhet, träningar och föreläsningar där fler än 8 personer kommer vistas tillsammans ställs in eller skjuts på framtiden. Tänk på att gå in i lokalen så nära inpå starttiden på din kurs som möjligt och undvik att hänga kvar i lokalen efter avslutad kurs. Vi ber er respektera detta så vi kan fortsätta delar av vår verksamhet och därmed överleva pandemin.
Håll avstånd och håll ut!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna