Kungliga Hundar blir en del av Göteborgs Hundkoncern!

Kungliga Hundar har nu funnits i 12 år och har över tid blivit ett av Göteborgs största kursföretag. Vår vision är att finnas som stöd i människors liv tillsammans med hund och göra livet enklare för både hundägare och hund. 

Genom att sprida kunskap om hundar hoppas vi på att bidra till att allt fler hundar får ett riktigt gott liv så väl som får njuta av härliga hundsporter som fritidssysselsättning. Som en del i detta arbete har vi nu gått samman med flera andra företag och blivit en del av Göteborgs Hundkoncern. Tillsammans kan vi nå ut till fler och finnas för fler hundägare och hundar, med en ökad expertis genom våra samarbetspartners ökar även vår egen bredd.
Läs mer om Göteborgs Hundkoncern på www.goteborgshundkoncern.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna