Vi välkomnar Anna Letfors till oss!

Anna början med hundträning när hon har 9 år gammal och skulle följa med sin mamma för att “kolla på” när hon gick en agilitykurs med familjens Amerikansk cocker. Sedan dess har hon vart helt fast. Anna är utbildad agilityinstruktör(A1) och tävlingsledare i lydnad. Har även under 10 år varit ideellt aktiv inom hundföreningar.  
 
Anna har idag två Border Collies, Engla som är född 2011 och tävlar agility på SM nivå. Engla har även tävlat lydnad och innehar lydnadsdiplom i startklass och tränar nu för att tävla i klass 1. Tess är född 2018 men har bara bott hos Anna sedan juni 2020. Tess tränar nu grunder i agility och ska bli nästa stjärna. Ibland tränar hon även med agility med sin mammas Welsh springer spaniel Wega. Anna har erfarenhet av att träna och tävla med många olika hundtyper (Border collie, Amerikansk Cocker spaniel, Welsh Corgi, Schipperke,Norsk buhund och Welsh springer spaniel). 
 
Vid sidan av agility blir det mycket inom hund och hundträning. Långa promenader i skogen, fysträning, tid i fårhagen och andra hundsporter såsom tävlingslydnad, rallylydnad, spår, trickträning mm. Med tidigare hundar har hon även tävlat i rallylydnad, freestyle, junior handling och viltspår.  

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna