Vi välkomnar Sandra Rasmussen till oss!

Sandra Rasmussen kommer ifrån Småland och är uppvuxen med hund i en jägarfamilj. Familjen har haft allt ifrån drever, leonberger, borderterrrier, basset fauve de bretagne och blandras. Hennes allra första egna hund var en cavalier king charles spaniel som hon skaffade när hon var 15 år. Därefter har listan byggts på genom åren. Hon har haft en boxer, jämthund, normal korthårstax, kleiner münsterländer och en gråwachtel.
Sandra och hennes sambo bedriver idag en liten avel på kleiner münsterländer och normal korthårstax.  De tränar, jagar och går på jaktprov med dreas hundar. De har som ambition att försöka att hjälpa sina valpköpare på bästa sätt med tips och träning. Sandra tränar mycket vardagslydnad, apportering och även viltspår med sina hundar.
 
Sandras intresse för hund har bara blivit större med åren. Hon har utbildat sig till certifierad hundfysioterapeut 2020 och certifierad balansbollsinstruktör 2021. Friskvård på hund är något som hon brinner för. Hon började jobba på Alingsås hunddagis nu i vinter 2021. Och tycker att det är ett så kul jobb då man får jobba med hundar varje dag.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna