Vi välkomnar Agata till oss!

Agata har alltid haft stort intresse för djur och i synnerhet hundar. I familjen har det alltid funnits hundar, från blandraser till dvärgpinscher och rottweiler. Hennes intresse för hundträning väcktes när hon som 12 år gammal gick en allmänlydnads kurs med familjens rottweiler Gerro. Sedan dess har ett frö grott och växt till sig när Agata äntligen skaffade sin första egna hund, blandrasen Arya, i 2016. Arya tränades i tävlingslydnad, nosework och viltspår men hennes hälsa satte tyvärr stopp för tävlingskarriären. 

I 2020 började Agata läsa till hundinstruktör hos Royal Dog Education och skaffade schäfern Kira som hon tillsammans med tränar tävlingslydnad, brukslydnad och spår, nosework samt drag. Agata tog examen från instruktörsutbildningen juni 2022. 

Agata är allmänlydnadsinstruktör och brinner särskilt mycket för lek- och belöningsutveckling. 

Utbildning:
Hundinstruktör via Royal Dog Education
Inlärningspsykologi
Etologi och hundens språk
Belöningsutveckling 
Från valp till pensionär
Berikning och aktivering
Friskvård och skötsel
Raskunskap och pedagogik
Stress och rädslor
Starta eget och lagstiftning 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna