Är du intresserad av att synas tillsammans med oss?

Vi erbjuder b.la.
-Skyltplats på Göteborgs Hundarena (5 hallar)
-Skyltplats på Hund i Centrum (3 dagis)
-Nyhetsbrev som går ut från våra verksamheter 
-Möjlighet att synas på våra profilkläder (instruktörer/föreläsare/lärare, hunddagispersonal och tävlingsekipage)
-Evenemang/tävlingar med möjlighet att synas på plats
-Goodiebags till våra kunder

Kungliga Hundar
Kursverksamhet/föreläsningar och bokförlag.
Kungliga Hundar startade sin verksamhet i en mindre lokal under 2008 och har expanderat i snabb takt till att bli Göteborgs största inom hundträning/kursverksamhet under loppet av några år. Vår målsättning är att vi ska ha något för alla och att alla ska känna sig välkomna hos oss. Våra kursdeltagare är allt från vanliga hundägare med familjehunden till tävlingsekipage på hög nivå inom agility, rallylydnad, freestyle, nosework och tävlingslydnad. 2019 utökade företaget sin verksamhet med ett bokförlag och första boken i förlagets namn lanseras på My Dog 2020. På Kungliga hundar jobbar i dagsläget 17 instruktörer, vi har kursverksamhet under hela året. Enbart under Januari månad planerar vi för minst 25 kursstarter. 
www.kungligahundar.se

Göteborgs Hundarena
Inomhushallar för hundträning
I takt med att Kungliga hundar ökade sin verksamhet startade vi Göteborgs Hundarena och har sedan dess expanderat i snabb takt. Vi har idag Sveriges största hundträningscenter med över 2000kvm lokalyta med totalt 5 hallar. I våra lokaler håller vi Kungliga Hundars kursverksamhet och vi har tävlingsverksamhet inom agility, lydnad, nosework, rallylydnad, freestyle och heelwork to music. Många rasklubbar väljer även att lägga sina utställningar hos oss under vinterhalvåret. Vi hyr även ut våra lokaler till andra aktörer som håller kursverksamhet samt till privatpersoner som vill träna i våra hallar. 
www.goteborgshundarena.se

Royal Dog Education
Yrkesutbildningar inom hund
2015 bröt vi ut våra yrkesutbildningar från Kungliga Hundar och startade Royal Dog Education som utbildar och vidareutbildar instruktörer. Våra utbildningar är väl genomtänkta och vi har en gedigen lista över lärare/föreläsare på våra utbildningar. Under 2018 bytte företaget inriktning och lanserade distansutbildningar för blivande hundinstruktörer och för fortbildning av redan utbildade instruktörer. PÅ RDE jobbar i dagsläget 10 lärare/instruktörer.
www.royaldogeducation.se

Hund i Centrum
Hunddagis
2010 inledde vi ett samarbete med hunddagiset Hund i centrum och de har nu expanderat till att bli Göteborgs största hunddagis med verksamhet på 3 adresser i Göteborg och 22 anställda. Hundagiset har idag över 300 hundar på sina 3 dagis. Dagiset har en grundtanke om att alla hundar är välkomna och med välutbildad personal på plats som tar hand om hundarna under dagarna när deras ägare är på jobbet.
www.hundicentrum.se


Prislista samtliga priser är ex. moms

Skyltplats Topphallen Göteborgs Hundarena
Topphallen
Skyltstorlek 100X70cm
Tillverkningskostnad: 1200kr (tillkommer på första fakturan)
Pris 350kr/månad (bokas/faktureras årsvis)

Skyltplats övriga hallar Göteborgs Hundarena
Lyckohallen
Glädjehallen
Inspirationshallen
Fokushallen
Skyltstorlek 100X70cm
Tillverkningskostnad: 1200kr (tillkommer på första fakturan)
Pris 230kr/månad (bokas/faktureras årsvis)

Skyltplats Hund i Centrum 
Skyltstorlek 100X70cm
Tillverkningskostnad: 1200kr (tillkommer på första fakturan)
Pris 230kr/månad (bokas/faktureras årsvis)
Tina Gavling på tina@kungligahundar.se