Anna Hjelmroth

Anna är tjejen med stor erfarenhet av klickerträning med många djurarter.
Hon är i grunden utbildad Hundinstruktör på Hundens Hus men har hunnit med massor sen dess.

Hon har deltagit på flera utbildningar och konferenser, antingen som deltagare eller lärare, så som CCC - Choice Control Communication, Djurtränarskolan med Eva Bertilsson och etolog.se, OHR+ webbaserade utbildningar, samt mycket mer.
Annas CV kan göras hur långt som helst, men främst brinner hon för djurens välbefinnande, välfärd samt för frivillig hantering. Hon älskar att lära ut genomtänkt och strukturerad vardagsträning. Hon upplever att det är de små detaljerna som ger ett gott samarbete och större förståelse mellan djur och människa. Hon har mest erfarenhet av att träna hundar och hästar, men också en hel del erfarenhet av andra husdjur.

Anna lever idag med sin border collie Fjant som hon tränar mycket frivillig hantering, agility och vardagssamarbete med. På sin facebooksida Anna Hjelmroth Djurtränaredelar hon med sig av många fina bilder och filmklipp av sin träning med egna och andras djur.
Förutom Royal Dog Education har hon nära samarbeten med Eva Bertilsson (Carpe Momentum), Carolina Fransson (OHR+), Susanna Davidsson (Equinect), Ladan i Backa, Hunddagiset TriBus (Bräcke Diakoni) samt etolog.se.