Jennifer Leandersson

Jennifer jobbar i dagsläget inom industri men har hund som sitt stora intresse i livet. Så att tävla och träna tar upp större delen av hennes fritid.
  Hon är uppvuxen med flatcoated retriver och har alltid haft hund i sitt liv. Hon fick sin första egna hund när hon var i 13 års åldern men skaffade sin första american staffordshire terrier ”Taxen” 2012.
Idag består hennes flock av Taxen som snart är 11 år men fortfarande tränar och tävlar Rallylydnad men mest för att det är så roligt! I flocken finns även ASTen  Frans ”tokfrans” som snart är 2 år gammal och lever loppan i sina fantastiska tonår. Med honom tävlar Jennifer en del utställning och viltspår men tanken är att även Frans ska bli en rallyterrier. 

Utöver tävlingar och träningar är Jennifer engagerad i rasklubben (american staffordshire terrier klubben- Sverige) och sitter just nu i styrelsen.
Tidigare har hon gjort tidningen, varit lokalombud och en av de ansvariga för rasmontern på My Dog.

”Att ha hund ska vara roligt! 
Och att gå kurs ska vara roligt ! Min tanke är att alla ska lyckas och ha skoj tillsammans med sin hund - oavsett vart man startar eller vem man är! Alla är olika och har olika förutsättningar, men kul kan alla ha!”

Utbildningar :
Hundinstruktör Kungliga Hundar
Agilityinstruktör Kungliga Hundar 
Rallylydnadsinstruktör Royal Dog Education *pågående