Marina Johansson

Jag är utbildad allmänlydnadsinstruktör, klickerinstruktör och beteendeutredare genom Royal DogEducation och efter ett 2årigt uppehåll från hundträningsvärlden så är det nu dags att bege mig ut i hundvärlden på nytt.
Jag lever med Afghanhunden Märta, Amerikanska cockern Penny och tre Siameskatter som alla fem är inklickade och tränas regelbundet. Katterna ställer jag även ut. Märta är min tredje Afghanhund i raden
sedan 2004 och jag väldigt förtjust i vinthundarnas härliga självständighet och intelligens.
Planen med mina hundar är att träna, och eventuellt även tävla, i Freestyle, Rallylydnad samt viltspår, som jag även gjort med mina tidigare hundar.

Inom hundträning så brinner jag för vardagsträningen som får livet att flyta på lätt och enkelt, både förhund och ägaren. Mitt hjärta klappar även lite extra för den rädda/försiktiga hunden och de svårmotiverade hundarna som kan ta lite tid på sig att komma ur sitt skal.
Det är så himla härligt att se hur de utvecklas och börjar tycka träning är toppenkul! Mitt mål är att lyckas skapa förståelse mellan ägare och hund och hitta nyckeln till motivation och viljan i varje individs tränings/vardagsglädje.

Utbildning
Diplomerad Hundinstruktör
Diplomerad Klickerinstruktör
Beteendeutredare/hundpsykolog