Cert. PT för Hund

Behovet av att vägleda andra hundägare till att ge sina hundar bättre tränings- och livsstilsvanor är större än någonsin. Därför är personlig tränare för hund ett växande framtidsyrke. Du kommer att bli en personlig tränare med en bred och gedigen kunskap och du får konkreta arbetsverktyg för att kunna börja en framgångsrik karriär inom hundbranschen. Du lär dig skapa träningsprogram och vägleda allt ifrån nybörjare till högpresterande hundar inom funktionell träning. Du lär dig att anpassa rätt träningsform och träningsredskap till varje hund. Som personlig tränare ska du inte enbart instruera, du måste även motivera, inspirera och vägleda klienten och ge en positiv upplevelse som genererar en varaktig förändring.

Utbildningen består av såväl närstudier som distansstudier. Närstudierna omfattar två block á tre dagar (fredag-söndag). Distansstudierna omfattar casestudier och inlämningsuppgifter. Utbildningen innehåller även en sluttentamen.

Utbildningens övergripande innehåll:
Fysträning
Pulsmätning
Konditionstest
Massage
Stretching
Journalföring
Pedagogik

Datum:
Block 1 3-5 Oktober 2014
Block 2 12-14 December 2014

Övrig info och anmälan:
Sista anmälningsdag är 29 September 2014.
En anmälningsavgift på 1/4 av priset betalas som anmälningsavgift en (1) månad innan kursstart. Resterande summa betalas som helhet senast två (2) veckor innan första tillfället. I priset ingår material, lunch, fika och examensmiddag.
(Möjlighet finns att delta i blocken separat, men man måste ha deltagit i samtliga för att bli certifierad.)
Kostnad: 12400 kr/1380 Euro (exkl. moms)
För anmälan eller frågor kontakta
Nordic School of Dog Education www.nsode.com
Johanna Rosendahl
Tfn. +358503666286
E-mail: johanna@nsode.com
Välkomna!