Marie Söderström

Marie driver företaget Dynamic Rehab & Sport. www.dynamicrehab.se

‐ legitimerad djursjukskötare
‐ cert. fysioterapeut smådjur
‐ cert. hundfysioterapeut
‐ EHFA Licensierad personlig tränare PT ‐ Idrottsmassör

Dynamic Rehab startade jag 2001 och har succesivt ökat min kompetens och yrkeserfarenhet så 2013 ändrade jag namnet till Dynamic Rehab & Sport.
Jag är en aktiv person som tycker om att både hålla mig själv och mina hundar i god fysik.
Ser det som en stor förmån att kunna arbeta med både människor och hundar, få dela med mig av min erfarenhet och mitt brinnande intresse.
Har tävlat i långdistanslöpning i många år med en internationell karriär och flera SM, EM och VM.
Arbetar med rehabilitering och friskvård på Norsholms Hundrehab, Djurdoktorn Linköping, JAMI hundsport Västervik, Göteborgs Hundsim och OKG Oskarshamn.
Har arbetat inom djursjukvården i 30 år och har min legitimation som djursjukskötare med specialkompetens inom rehabilitering.

Undervisar och föreläser regelbundet runt om i landet inom rehabilitering, friskvård för både hund och människa.
Är Lic. Personlig tränare för människa och hund. Har samarbete med många ekipage inom hundvärlden från nybörjare till elit.
Läser just nu Mental träning/coaching på Örebro ledarhögskola och beräknar ha min utbildning klar hösten 2015.
Utgivna böcker: Hundmassage & Stretching, Fysträning för Hund och Rehabilitering för hund tillsammans med Anna Holmgren.

Mina hundar idag, “Zick Zack” 7 år aktiv glad positiv pigg JRT som tävlar i ELIT spår och lydnad. ”Grappa” Malinois 15 mån en härlig arbetshund som tränar spår, sök, lydnad och drag, vi har ännu inte kommit ut på tävlingsbanan.
Har haft hund i nästan hela mitt liv och mitt hjärtas ras är boxer för dess underbara sinne med mottot ” ta livet med energi och glädje”
Min fjärde boxer ”Neo ”var en framgångsrik brukshund och cert. räddningshund som jag lärde mig oerhört mycket av.