Rallylydnad Grunder och momentinlärning

Om mig:
"Jag driver mitt företag Hundratio procent som erbjuder kurser för hundägare.
Vi har i familjen fyra hundar som jag tränar och tävlar med, främst i rallylydnad och lydnad. Mina två vuxna tikar är rallymästare. Beardisen Jennie är numera pensionär, men lilla aussien tävlar fortfarande aktivt och är nu uppflyttad till klass tre i lydnaden.
För att hålla igång mig själv som tävlande i rallyn har jag nu börjat om i nybörjarklassen med min sambos hund Dogge som är en gammal schäfer/rottweiler.
Vår fjärde hund är Pippis valp Plupp som än så länge mest tränar grunder och hoppa på folk:)

Jag är skrivare och domare i rallylydnad och gillar helhetstänket till mina rallykurser att jag har tre olika vinklar av rallyn. Instruktörsbiten med inlärning och problemlösning, tävlandet där jag själv vet hur det känns att vara ute på tävlingsbanorna och få tävlingsrutiner samt domarrollen där jag kan svara på bedömningsfrågor och kan ge tips utifrån hur jag skulle ha dömt olika saker och vad som kan vara bra att tänka på.
Mer om mig: www.hundratioprocent.net

Om kursen
"Rallylydnaden består av många olika skyltar och moment, detta är kursen där vi lär in grunder, moment och pillar i detaljer. En dag fylld av härlig nyinlärning och kanske någon ominlärning eller förbättring av nuvarande kunskap.

När det gäller momentinlärning tycker jag det är viktigt att inte pressa ner alla hundar i samma form. Både hundar och deras förare är olika, och lär sig på olika sett. Utmaningen är att hitta ett sätt som fungerar för just er! Att våga tänka utanför boxen och experimentera om ett sett inte fungerar."

Rallylydnad Grunder och momentinlärning
Plats: Göteborgs Hundarena Lilla Hallen, Åskvädersgatan 1 41834 GÖTEBORG
Kurstid/Kursdatum: Inga aktuella datum!
Instruktör/föreläsare: Cristina Lundgren www.hundratioprocent.net
Övrig information:
Har ni frågor angående kursen kontakta vår kursansvarige Helena Eriksson på mail kurs@kungligahundar.se eller via telefon 0703-738388. Kurskostnaden är 1795 kr och kursanmälan är bindande.
Hjärtligt välkomna!