Svårmotiverade hundar

Den här kursen riktar sig till dig med en svårmotiverad hund. Det kan vara raser som bulldogs, urhundar, molosser m.m. såväl som individer som har mycket egna åsikter. Kanske sitter din hund bara och tittar på dig när du försöker träna? Kanske ledsnar den snabbt och ger sig iväg på egna äventyr? Oavsett så är det här kursen för er. Vi introducerar klickerträning och arbetar mycket med motivation, två nyckelredskap när det gäller att arbeta med dessa självständiga individer. Vi tränar på olika trick så väl som vardagslydnadsmoment, och vi tränar även på belöningsteknik. Allt för att visa att även dessa individer kan!

Det finns också stor möjlighet att själva påverka kursens innehåll genom att önska ämnen eller moment att träna på.

Helena Eriksson som är instruktör på kursen har själv tre afghanhundar som hon tränar och tävlar med. Hennes ena hund är uppflyttad till avancerad klass i rallylydnad och klass 2 i freestyle. Två är även utbildade terapihundar. Tillsammans vill de visa; Även svårmotiverade hundar tycker att det är kul att träna!

Aktuella kurser!

 

Svårmotiverade hundar
Plats: 
Göteborgs Hundarena, Lilla hallen åskvädersgatan 1, 41834 GÖTEBORG
Kursdatum: Inga kurser inplanerade, skicka gärna in en intresseanmälan till kurs@kungligahundar.se
Kurstid:
Instruktör/föreläsare:
 Helena Eriksson
Övrig information:
Kurskostnaden är 1695 kr och kursanmälan är bindande.
Har ni frågor angående kursen kontakta vår kursansvarige Marina Johansson på telefon 0703-738388, vardagar kl. 10:00-17:00 (ej sms-funktion) eller via mail kurs@kungligahundar.se
Hjärtligt välkomna!