N Y H E T E R

Vi har monter på My Dog med fina mässpriser på vår bok, våra kurser och på Royal Dog Educations utbildningar. Vi delar ut goodiebags och har tävlingar med fina priser.
Besök oss i monter B01:17.
Varmt välkomna!

Visa hela nyheten »

Som alla vet är det viktigt att träna mellan kurstillfällena och även hålla i sin träning efter kursen. Motivationen kan vara svår att hålla i alla väder. Därför introducerar vi nu kurskortet!

Fr.o.m. 2020 kommer vi att erbjuda våra kursare att köpa ett 5-kort på Göteborgs Hundarena i samband med att man går kurs på Kungliga Hundar. "Kurskortet" innebär att man bokar 5 timmars inomhusträning på valfria tider och i valfri hall på Göteborgs Hundarena. Man får möjlighet att köpa 1 kort per kurs man går, kortet är personligt, är giltigt i 6 månader från kursstart och kostar 795kr. Ni hittar kurskortet här!
Lycka till med er träning!

Visa hela nyheten »

Nu finns boken Hunduställning med sikte på Best in Show på förlaget!
Boken hittar du för beställning här!

Visa hela nyheten »

Hemsidan är uppdaterad med en massa nytt för dig som är intresserad av hundutställning.
Författarna till Hundutställning med sikte på Best in Show kommer att hålla i föreläsning och clinic i ämnet under Januari och Februari.
Du hittar mer information under respektive länk:
-Föreläsning
-Clinic
Varmt välkomna!

Visa hela nyheten »

Vi ger er 15% rabatt på SAMTLIGA kurser och erbjudandet gäller endast under detta dygn. 
Rabatten gäller endast vid nyanmälan och för att ta del av rabatten anger ni kod blackfriday19 vid anmälan när ni kommer till kassa i vår webshop.
Du hittar våra kurser här!
Varmt välkomna på kurs hos oss.

Visa hela nyheten »