Webföreläsning Föreläsning: Hundars lek - ur olika synvinklar

Pris:
300 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Webföreläsning Föreläsning: Hundars lek
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Hunden är en art som leker under hela sitt liv. Vad betyder leken för hunden och för vår relation till hunden? Vad fyller leken för funktion för en hund och varför skiljer det sig mellan olika raser. Hur ser den moderna forskningen på hundens lek? I den här föreläsningen kommer vi att titta på lek ur flera synvinklar, både praktisk och teoretiskt men framför allt etologiskt, försöka ta på oss “hundens glasögon”. För att kunna förstå lekens syfte kommer vi att titta på videoklipp för att se hur olika hundtyper leker samt gå igenom lekens kriterier. Hur kan du undvika konflikt och när är det dags att avbryta leken?
 
Våra beteendeutredare har stor erfarenhet av att jobba med hund och har samlat på sig en stor samlad erfarenhet i att läsa hund.Tanken är att den här föreläsningen ska ge dig nya insikter i hundens lek och lära dig förstå din egen hund bättre. 

En inspelad föreläsning med röst som varar i ungefär 1 timme.
Föreläsningen ligger på onlineportalen Canvas. Du har tillgång till föreläsningen i 8 veckor. När du bokat din plats får du ett bekräftelsemail och därefter en separat inbjudan med länk till föreläsningen. 
Varmt välkommen!

Föreläsare: Marja Seidemo och Anna Lindquist