Maximera Ditt Fokus Självstudiekurs

Pris:
700 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Självstudiekurs Maximera Ditt Fokus
En självstudiekurs som riktar sig till dig som vill maximera ditt och din hunds fokus. Du kanske har fastnat i mönster som gör att er utveckling kommer framåt, du kanske behöver inspiration för hur du ska se saker ur en ny vinkel samt få nya övningar att arbeta med. Du kommer i denna självstudiekurs få med dig en rad verktyg att arbeta med. ( Olika träningsmallar för träningen ingår).
Övningarna passar alla ekipage som vill bli ett sammansvetsats team. För dig som tävlar är det en boost för att förbättra eller grunda er fokusbubbla.
Maximera Ditt Fokus innehåller övningar så som:
-Fokusbubbla nivå ett
-Fokusbubbla nivå två
-Fokusbubbla nivå tre
-Boosta er kontakt / Välj mig
-Uthållighet och hur du förbättrar den
-Medveten närvaro och din påverkan på hunden
Pris: 700 kr
Kursstart: 18/5 2020
Instruktör: Helen Widfeldt
I en självstudiekurs får påbörjar du kursen när det passar dig. Här får du materialet och övningarna med instruktioner via mail en gång i veckan. Skillnaden mellan en självstudiekurs och en onlinekurs är att du inte får någon feedback eller tillgång till något klassrum. Du jobbar självgående med övningarna. Självstudiekurserna är därmed noga handplockade med övningar så att du på bästa sätt ska lyckas med din träning, nedan följer de självstudiekurser du kan anmäla dig till.
Självstudiekurserna släpps i lektioner som innehåller flera övningar där en lektion släpps varje vecka under fem veckor.