Reaktiva hundar heldag

Pris:
1 795 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Har du en hund som har mötesproblematik?

Har ni fastnat i en cirkel av missförstånd, stress, frustration,utfall och nervositet?

Under den här dagen kommer vi att jobba med just de bitarna. Du kommer att få coaching, inte bara i hur din hund ska hantera möten utan också i hur du kan jobba med dig själv för att kunna hålla uppe motivationen att jobba vidare och orka vara ett stöd för din hund.

Teori:  Grundläggande om hur beteenden blir förstärkta, vad som händer inne i hundens huvud, stress, rädslor, aggression, hundtyper, 
Praktik: Vi jobbar med olika typer av mötesteknik lite beroende på hund och problematik. Övningar i impulskontroll, belöningsteknik och övningar som boostar hundens självförtroende.


Välkomna till en heldag med oss! Detta är ett unikt tillfälle att få hjälp av 2 instruktörer samtidigt och dessutom få möjlighet att se hur olika typer av hundar jobbar och reagerar. Du som är åhörare får mycket inspiration till egen träning men också ökad förståelse för hundens beteende i möten.

Våra instruktörer arbetar även som beteendeutredare på Kungliga Hundar och lärare på Royal Dog Education. Marja Seidemo och Anna Lindquist har lång erfarenhet av både rädda och utåtagerande hundar.

Upplägg: Max 8 deltagare med hund, max 15 åhörare.
Teori varvat med praktisk träning. Vi går igenom de olika hundarnas problematik samt jobbar både enskilt och i grupp, lite beroende på vad som passar ekipaget.

Reaktiva hundar heldag
Datum
: Lördag 20 Juni
Tid: 10 00 - 17 00
Pris: 1795 kr för deltagare med hund, 750 kr utan hund, fika ingår.
Plats: Göteborgs Hundarena Topphallen, Åskvädersgatan 1 GÖTEBORG
Instruktör/föreläsare: Marja Seidemo & Anna Lindquist