Agility steg 1

Pris:
2 095 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Kungliga hundar erbjuder dig kurs i agility! På denna kurs lär vi oss grunderna inom agility för hunden i vår träningshall i centrala Göteborg.

Detta är första steget in i agilityns underbara värld! 
Här går vi igenom grunderna som behövs för att kunna starta upp sin ”agilitykarriär”, vare sig målet är tävling eller bara att ha kul med sin hund.
Vi lär oss grunderna i handling (att få hunden att följa vårt kroppsspråk runt en agilitybana), grunderna i kontaktfältsträning, att få hunden att söka hinder självmant samt att bygga hundens självförtroende på hinder. Vi börjar inlärningen för slalom och tränar även på att få ett stabilt och tryggt ”sitt kvar-kommando” för vår hund. Alla dessa moment är grundläggande och gör våra hundar både säkrare och mer samarbetsvilliga med oss som förare. Målet med denna kurs är att få trygga hundar med gott självförtroende som tycker att det är kul att jobba vidare med agility!

Förkunskaper: För att få gå den här kursen skall din hund vara minst 10 månader samt kunna vara lös på planen under arbete utan att rymma från sin ägare trots att andra hundar jobbar längre bort.

Aktuella starter:

Agility steg 1
Plats: Göteborgs Hundarena, Topphallen Åskvädersgatan 1 GÖTEBORG
Kursdatum: 17/4, 24/4, 8/5, 15/5 & 22/5
Kurstid: kl 17.30-19.00
Instruktör/föreläsare: Ester Andersson

Agility steg 1

Plats: Göteborgs Hundarena, Topphallen Åskvädersgatan 1 GÖTEBORG
Kursdatum: 23/5, 20/6, 27/6, 4/6 & 11/7
Kurstid: kl 19.15- 20.45
Instruktör/föreläsare: Ester Andersson