Träna för tävling med Maria Brandel

Pris:
900 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
MARIA BRANDEL
”När du inte längre blir bättre -blir du sämre” Det är Marias motto i träningen-gå vidare -ta nästa steg och ta tillvara all kunskap du får tillgång till. Oavsett tävlingsmål blir de flesta inspirerade av utveckling och att kunna hitta rätt vägar fram för just den egna hunden. Hundträning när den är som bäst betyder just detta enligt Maria. Att det sedan verkligen fungerar har hon verkligen visat genom att ta hund efter hund till den absoluta toppen!
Maria har tävlat på SM- och landslagsnivå i spår, sök, lydnad och räddning. Resultaten talar för sig själv: Hon har 6 SM guld, 6 SM silver och 2 brons som bästa resultat. År 2000 vann hon dessutom VM för räddningshundar i Österrike, ihop med hunden Kogårdens Bull. Med hunden Vallmyra Ylle har Maria varit en del av svenska landslaget 8 år på raken med lagguld på VM samt en individuell 5:e plats som bästa resultat. 2021 tog Maria ett VM silver i lydnad med hunden Bryggarskogens Apps endast 0.25 p från guld. Maria har hittills varit med på SM med 8 olika hundar.
Just nu  tävlar Maria med två hundar, en i elitklass lydnad border Collien Bryggarskogens Apps och i IGP och bruks har just malinoisen Blacknecs C-Äga startat sin karriär. Maria håller kurser över hela världen och är också lydnadsdomare. 

Träna för tävling. Tävla med fokus, uthållighet och engagemang med Maria Brandel
Kursdatum: 14/1-15/1 
Tid: kl 8.30-16.30
Plats: Göteborgs Hundarena Topphallen, Åskvädersgatan 1 GÖTEBORG