Rallytränare-Online

Pris:
5 995 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Rallytränare-distansutbildning Är du intresserad av att få en fördjupad kunskap i rallylydnad i syfte att träna och tävla med din egen hund? Då är Rallytränarutbildning något för dig. Med hjälp av föreläsningar, filmklipp, kurslitteratur och textdokument
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
I samarbete med Royal Dog Education erbjuder vi Rallytränare-Online
Är du intresserad av att få en fördjupad kunskap i rallylydnad i syfte att träna och tävla med din egen hund? Då är Rallytränarutbildning något för dig. Med hjälp av föreläsningar, filmklipp, kurslitteratur och textdokument får du ta del av samtliga moment som ingår i alla rallylydnadens fyra klasser samt hur du kan lära in dessa. Du får lära dig om rallylydnadens tävlingsregler och vad du ska tänka på när du tränar för tävling. Du får uppgifter att göra samt löpande feedback på din egen träning under utbildningens gång.

Utbildningen innehåller:
- Grundläggande inlärningsteori
- Back to basics - grundfärdighetsträning
- Fotgående och högerhandling
- Samtliga skyltar, alla klasser
- Kedjeträning och uthållighet
- Störningsträning
- Att träna för tävling
- Poängavdrag och regler
- Att bygga bana för egen träning
Lärare: Helena Eriksson
Förkunskapskrav: Inga.
Tillgång till dator och ordbehandlingsprogram krävs. Tillgång till filmkamera (mobilkamera räcker) samt eventuellt enklare form av filmredigeringsprogram.
Utbildningen kan påbörjas löpande och undervisningen bedrivs på en onlineplattform.

Vill du delbetala din kurs?
Boka din kurs och välj delbetala i vår webshop. 
Payson erbjuder dig att vid köptillfället, efter godkänd kreditprövning teckna ett delbetalningsavtal. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det alternativ som passar dig bäst. Självklart kan du betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra.