Tränarutbildning-Online

Pris:
6 995 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Tränarutbildning-online
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
I samarbete med Royal Dog Education erbjuder vi Tränarutbildning-Online
Tränarutbildningen har till syfte att ge dig verktygen för att kunna utvecklas som hundtränare inom såväl träning som tävling. Vi är övertygade om att för att lyckas inom träning och tävling är det flera delar som behöver falla på plats. - En god grund rent momentmässigt, där hunden har en bra förståelse för vad som förväntas av den och med glädje utför önskade beteenden, trots störningar och trots att den kanske måste vänta en stund på belöningen - En god fysik. För att orka med att prestera under långa tävlings- och träningsdagar och dessutom förhoppningsvis hålla i många år behöver hunden (men även föraren) en god och hållbar fysik. - En riktigt bra teamkänsla, där bägge parter i teamet har roligt och respekterar varandra. - Styrka rent mentalt. Att kämpa när det tar emot och lära sig att hantera nervositet.
Med hjälp av föreläsningar, filmklipp, kurslitteratur och textdokument får du ta del av färdigheter som behövs för att träna och tävla hund och utvecklas som hundtränare. Du får uppgifter att göra samt löpande feedback på din egen träning under utbildningens gång. 

Utbildningen innehåller:
- Grundläggande inlärningsteori
- Träningsplanering kortsiktigt och långsiktigt
- Grundfärdigheter - grunder för lydnad, rallylydnad, agility, bruks
- Kedjor
- Att växla mellan aktivitetsnivåer
- Belöningstänk och träningsglädje
- Tävlingsträning
- Fysträning och friskvård
- Tävlingspsykologi
Lärare: Emelie Merenius, Frida Olsson och Eva Marie Wergård
Förkunskapskrav: Inga.
Tillgång till dator och ordbehandlingsprogram krävs. Tillgång till filmkamera (mobilkamera räcker) samt eventuellt enklare form av filmredigeringsprogram.
Utbildningen kan påbörjas löpande och undervisningen bedrivs på en onlineplattform.

Vill du delbetala din utbildning?
Boka din utbildning och välj delbetala i vår webshop. 
Payson erbjuder dig att vid köptillfället, efter godkänd kreditprövning teckna ett delbetalningsavtal. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det alternativ som passar dig bäst. Självklart kan du betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra.